Annons

Veckans Clubhouse: Prestationsprinsessorna

I dagens lunchsnack om Influencers, samtiden och framtiden i den nya appen Clubhouse pratar vi om prestationspressen. Vad får det för konsekvenser att algoritmen (och annonsörerna) premierar uppåt och framåt som rörelse istället för långsamt och inåt? Vad innebär det för läsarna och för oss som arbetar med att posta innehåll, stories, blogginlägg och content. Att ständigt vara relevant och intressant, på språng och på gång och leva livet med ett maxat schema. Puh och nu KÖR vi! Välkommen att vara med i 45 minuters samtal om social hållbarhet.  Vi drar igång kl 11.30 


Kategorier:

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Hej Frida,
  Jag har anmält mig på ClubHouse appen förra veckan sedan både du och Maria vars bloggar jag läst i flera år skrivit om dem.
  Jag vill ju gärna lyssna på ert lunchsnack men hur blir man godkänd/inbjuden för det?
  Hur får man en invite text?
  @annashotell

  • Frida skriver:

   Hej Anna, vad roligt att du vill hänga på! Man behöver inte en inbjudan utan kan kliva in i samtalsrummet när det drar igång. Om du följer mig kommer du att få en notis när det börjar annars kan du klicka på min profil och se vilket samtal jag är inne i och klicka på det för att delta. Alla som kommer in är på ”mute” om de inte lyfts upp i panelen. Vill du säga något är det bara att räcka upp handen så ser moderatorn det.

 • Anna skriver:

  Spännande och tankeväckande frågor. Tack! Önskar att man hade kunnat lyssna på en repris.

 • Monnah skriver:

  Vad spännande! I mars är det femton år sedan jag började blogga. (Privat, som dagbok.) Det var jätteroligt att hitta mitt första inlägg i en gammal blogg och många tankar började snurra. Jag grävde ner mig lite i hur bloggvärlden har utvecklats och vad som hände då ex. Instagram började ta större plats. Flera av mina favoritbloggare har fallit bort av flera anledningar. En del har fortsatt blogga, men ofta med sin affärsverksamhet i fokus. Det blir svårt att balansera det läsarna önskar (allt gratis, alltid nya tips, specialiserade och kunniga texter, inga sponsrade inlägg, dagliga uppdateringar) och alla har inte klarat den pressen.

  Jag vet inte hur många gånger jag läst att bloggformatet är på väg ”ut”. Jag tror faktiskt inte det. Jag tror att folk till slut inte orkar med det alltmer uppskruvade tempot och då känns välskrivna texter mer relevanta igen. Något slags tillbakagång till klassisk journalistik, men utspritt på många fler plattformar. Det ska bli intressant att se hur det blir…

 • Hildur skriver:

  Ert samtal var min premiärlyssning på Clubhouse. En väldigt bra start! Gillar formatet och ser fram emot att se hur det utvecklas framöver!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.