Annons

Fem (glada) nyheter från min arbetsvecka

Innehåller reklam/information om min verksamhet

 • Häromdagen plingade det till i mobilen av ett meddelade från min agent. Min bok har sålt slut i Norge, igen (!) och går till omtryck för tredje gången istället för att fasas ut från butikshyllorna som brukligt vore år två. Hurra!

 • Även i Sverige undantas Handbok i inredning och styling från årets bokrea. Den är still going strong, trots att titeln lanserades i mars 2019!

 • I Tyskland har man också tryckt om flera gånger och nu satsar Ullstein Buchverlage på en redesign av omslaget i samband med att boken ges ut i pocketformat. Såhär kommer ”Innendesign: Ein Handbuch für alle, die ihr Zuhause lieben” att se ut. Kan förbokas på Amazon!

 • Roos Tegnér som ger ut mina böcker i Sverige har köpts upp av ett av Danmarks ledande förlag. Det innebär att de får starkare finansiella muskler och blir del av en större förlagskoncern. Snart hoppas jag också få berätta mer om det jag jobbar på just nu. Ett projekt som grundaren Michael Tegnér signade på och godkände precis innan han sålde. Tack Micke! Jag kommer aldrig glömma att du trodde på mig och mina okonventionella bokidéer.

 • I måndags blev det klart att fastigheten Spinneriet (där jag har min studio) har sålts till Jackstone Properties. Alla nuvarande hyresgäster får vara kvar och verksamheterna fortsätter som vanligt, men med ny förvaltare. När jag räknade efter gick det upp för mig att jag är inne på mitt sjunde år som hyresgäst där! Det satte igång en tankeprocess. Vad gör jag om sju år från nu?

Kommentarer

 • Tin skriver:

  Så roligt! Jag har din bok på svenska, bor i Tyskland och har tipsat flera tyska vänner om din bok.

 • Martina skriver:

  Men du förtjänar det verkligen! Jag köpte din bok för en månad sedan och det är ett fantastiskt hjälpmedel! Jag är inte helt okänslig för vad som ser fint ut och är behagligt men jag är även ingenjör så jag behöver lite bra konkreta tips! Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.