Annons

DIY: Legotavla

Mitt öga fastnade vid en väldigt specifik detalj när jag scrollade förbi den här lägenheten som är till salu på Nedre Vogelbergsgatan i Göteborg via Alvhem. Mest för att jag själv har två söner som älskar LEGO och har massor med sådana här små gubbar i lådorna. Kanske ett DIY-tips till barnrummet?


Det ser ut som att de har limmat fast vanliga vita Lego-klossar på tavlans bakstycke, som har målats i samma kulör som väggen. Bara att ställa gubbarna på dem och ta loss vid lek. Smart!


Foto: bild lånad från Nedre Vogelbergsgatan i Göteborg via Alvhem

Kategorier:

Kommentarer

 • Det finns ju hur många som helst! Fina!
  https://www.lego.com/sv-se/themes/minifigures/about

  Trevlig helg!

 • Madeleine skriver:

  Hej! Sådan har vi gjort till en av våra killar, och ett tips är att också skruva fast legobitarna 🙂

 • Kajsa skriver:

  Fint! Ett annat tips för den mindre händiga är att köpa Ikeas hylla Lustigt och sen klistra fast självhäftande legopluppar ”på rulle” på hyllplanen som barnen kan ställa legofigurer på. Fint och enkelt!

 • Maria skriver:

  Hej!
  Vad roligt att du tycker dom är fina. Det är min lägenhet som är ute till försäljning. Jag har gjort precis som du beskriver med 4×4 klossar. Jag har valt att måla med snickerifärg i samma nyans som väggen och klossarna sitter som berget!

  /m

  • Isa skriver:

   Hej Maria!
   Så fin och praktisk lösning du kommit på! Vad har du använt för lim för att limma fast de vita legobitarna med? Tror du även att en treåring klarar av att sätta på/av utan att dom lossnar?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.