Annons

Vilken organisation blev det?

Jag bad er läsare om hjälp för att välja en organisation som jag kunde skänka min biblioteksersättning till. Tack för alla förslag! Valet föll till slut på Giving People, som arbetar över hela landet med att hjälpa barn som växer upp i ekonomiskt utsatta familjer att få stöd och hjälp. Idag gjorde jag inbetalningen. Jag postar inte det här inlägget för att påfågla mig, därför har jag strukit över beloppet och mina uppgifter – jag vill bara visa att jag står för mitt ord.

Jag passar också på att tipsa vidare om att man kan registrera sig som givare, om man vill ge bort saker istället för pengar. Kanske värt att kolla in om du har mat, begagnade kläder eller andra förnödenheter hemma som du kan skänka vidare. Säkert extra välbehövligt nu i juletider!

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma T skriver:

  Åh Frida!
  Hur många gånger kan man virtuellt ropa ”heja, heja, heja dig” utan att det börjar kännas…..efterhängsamt?
  Måtte jag inte gått över gränsen nu för
  Heja, HEJA, HE J A dig!

 • Lotta skriver:

  Till alla följare in o stöd giving peoples arbete som förser barnfamiljer med mat på bordet!!! Skänk en peng eller lämna en matkasse.Det känns himla bra att kunna hjälpa till.
  God jul Frida o alla här inne!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Håller med! Jag kände inte till denna organisation innan jag fick tipset av en läsare men blev helt bestört av att läsa om att det är så många som 175.885 i Sverige som lever i familjer vars inkomst utmäts av Kronofogden.

 • Matilda skriver:

  Heja dig!

 • Charlotta skriver:

  Jag blev också chockad när jag fick höra från en vän som jobbar inom skolan att de beställer mer mat till måndagar för att de vet att en del barn inte fått tillräckligt att äta hemma under helgen. Fint Frida att du gör detta och bra tips. Många är vi nog som kan avvara något.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.