Annons

Till salu: Södra Förstadsgatan 84A

En fågel viskade i mitt öra att styrelseordförande för inredningsbutiken Olsson Gerthel säljer sin lägenhet på Södra Förstadsgatan 84a i Malmö via Norban. Jag fastnade för belysningslösningen i köket. Så fint med Örsjös Star i mässing – fäst på och vinklad in mot väggen. Den lösningen har jag aldrig sett förr men det borde ju ge ett rätt bra ljus ovanför arbetsbänken när man kör såhär, utan överskåp. Noterar också matchningen av mässing på matbordslampan, kranen och beslagen.
Foto: Martin Bengtsson för Norban

Kategorier:

Kommentarer

 • Per Hedenmark skriver:

  Superlya!

 • Frida skriver:

  Också smart med den lilla hyllavsatsen ovanför stänkskyddet i marmor. Skönt att kunna ha lite småplock framme men ändå få arbetsytan fri.
  Det tar jag med mig i inspirationsmappen inför min framtida köksrenovering.

 • Kajsa skriver:

  Den fina lägenheten blev vår! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.