Annons

Lanserad och slutsåld – i Ryssland!

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhetI veckan släpptes min Handbok i inredning och styling i Ryssland. Есть на Тверской Och den sålde slut direkt! Bara några dagar efter lanseringen. Jag fick ett glädjejublande mail från översättaren Katja Karling som lät meddela att boken redan tagit slut i bokhandeln. Så himla kul! Och så ovant att se sig själv såhär… på ett orange omslag. Inget jag hade valt, det förstår ju ni som är trogna läsare, ha ha… men förlagen i varje land kan sin marknad bäst och är därför fria att ändra omslaget som de vill. Och här funkade det ju uppenbarligen. Tack till KoLibri förlag (КоЛибри).

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Vad kul. Grattis!

 • BM skriver:

  Så roligt att du kan göra ”din grej” och lyckas så bra! Stort GRATTIS! Lärt mig så mycket av dig. Miljö- och funktionsaspekten gillas stort!

 • Ellinor skriver:

  Men så härligt galet! Stort grattis!

 • Victor skriver:

  Спасибо, сегодня же куплю! )

 • Sofia skriver:

  Älskar den orange färgen 🙂 Grattis! Jag har använt din bok när jag pluggar färglära.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.