Annons

Hyacintvaserna


Jag lovade ju en bild på min växande samling av hyacintvaser. Här ser ni om inte hela, så en del av den. Årets tillskott står mitt i bild. Den med bubblorna längs kragen. Fyndade två för en tjuga men den andra huserar på soffbordet. Hur många hyacinter är egentligen försvarbart per kvadratmeter? Frågar åt en vän.

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma Thun skriver:

  Vilken fin samling!
  Var på Byns Deco i Jonsered (”utvald” second hand-butik som öppnat nyss) och köpte tyvärr inte någon av de fina de hade, men nu ångrar jag mig nästan.

 • Anna-Maria skriver:

  Jag tror inte man infört ngt antal/m2 än ???? utan det är fortfarande fritt! Jättefina vaser!

 • Britta skriver:

  Jättefint!!????
  Själv måste jag avstå hyacinter då jag inte tål doften!
  Ha en fin andra advent!! ???? ????

 • Sara skriver:

  Så otrooooligt fint! Jag ska genast härma den idén på vårt matsalsbord.

 • Katarina skriver:

  Älskar hyacintvaser, det är barndoms december för mig. Mamma hade flera med små strutar för att driva upp egna hyacinter.

 • Marita skriver:

  Så fint. Gillar att alla är av klarglas. Är det en blandning av nytt och gammalt? Jag älskar också hyacinter, men allra mest gillar jag nog hyacintvaserna…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.