Annons

Hemnetgodis: Lilla Olivelund

I söndagssummeringen nämnde jag att flera kända inredningsstylister och influencers är i färd med att sälja sina hem just nu. En av dem är Nadia Helminen / @nadjamini. Hon säljer sitt gräddvita drömhus Lilla Olivelund. Fler mäklarbilder här, hos Pella finns fler vinklar.
Foto: lånade från mäklaren Objektvision

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Så oerhört vitt.

 • Johanna skriver:

  Känns nog hemtrevligt om man är en pingvin

 • Nadja skriver:

  Ursäkta? Hur orkar man leva med sig själv när man känner att man måste sprida sånt här påhittat skit på nätet? Skäms på dig människa!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.