Annons

DIY: Julstjärna modell XL

Hur många av er är det som läser både bloggen och följer mig på instagram, dagligen? Jag blir alltid lite osäker när jag postar samma innehåll i båda kanalerna men det verkar vara många som inte alls kollar där (och tvärtom) så för att ingen ska missa; Igår postade jag en bild och film på den här stjärnan vi pysslat på Spinneriet. Gjord av 8 breda pappersremsor i kartong som vi tejpat ihop och sammanfogat med limpistol. Så fin att ha i ett fönster eller som dörrkrans inomhus.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenserse

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Jag använder inte längre Instagram, så jag är jätteglad över att du lägger upp saker här! Tycker också att bloggformatet är extra bra för exempelvis tutorials då de det är lättare att söka efter något specifikt i en blogg. (Kanske är det för att jag inte fattar precis hur IG funkar, men så är jag ingen duvunge heller.)

 • Amanda skriver:

  Har inte Instagram så ser helst att du postar allt här!

  Hade älska en DIY på den här stjärnan!

 • Sofia skriver:

  Jag använder inte heller Instagram (eller Facebook), utan bara ”vanliga internet”. Så jag tycker att det är jättebra att du uppdaterar bloggen.

 • Wenche skriver:

  Instagram ????????Et spørsmål,kjøpte orginal julestjerne og lenke fra Herrnhuter.De koster jo endel,men ojoj så mange «kopier/lookalike» det finnes til en rimeligere pris.Foretrekker alltid orginal enten det er møbel,interiør eller lamper.Kan du vise like som bær av Herrnhuter stjerner?

 • Felicia skriver:

  Jaaa snälla, posta allt du postar på Instagram här med, kollar aldrig någonsin Instagram!

 • Britta skriver:

  Jättefin stjärna!????

 • Annika skriver:

  Följer dig på båda men på instagram ser jag inte alla inlägg, de verkar ju hamna hur som helst. Följer bloggen på Bloglovin så då missar jag inget.

 • Maja skriver:

  Jag har inte heller instagram eller Facebook, jag följer dig bara här.

 • Elisabeth skriver:

  Följer bara här, inte Instagram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.