Annons

DIY: Apelsinskal

Julen handlar inte bara om det visuella utan också om dofter. Nejlika, ingefära, tall, gran och apelsin. Ett tips för det sistnämnda. Gör något fint av apelsinskalen istället för att slänga dem. Det är en sport att skala apelsinerna i ett enda stycke (eller i alla fall efter devisen ju större sjok desto bättre). Sen kan du ta pepparkaksformar och stansa ut. Skalen kan du använda som dekoration i blomsterarrangemang eller som hängen på julklappar.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.