Annons

Det är skillnad

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Well said! Jag kan bara instämma.
  För ett tag sedan märkte jag hur min inställning till inredning och mitt sätt att söka inspiration förändrades. Min blick har blivit kritisk och lite uppgiven. Jag undrar ofta ”Men, vem lever så?” när jag läser reportage, scrollar Instagram och Pinterest. Hemmet har tagit plats på den scen som främst våra kroppsideal i princip ensamt huserade på innan. Det är svindyra lampor, märkliga soffor, lagom stökiga hem eller så välstädade hem att man tror att någon 3D-artist renderat och glömt bort det personliga. Sistnämnda är det ju faktiskt också ibland. Jag trodde ett tag att vi skulle få se en motpol till detta, dvs mer fokus på funktion än på det visuella men det är väl lika osannolikt att vi får se som att kroppsidealen skulle skrotas en gång för alla. Trots mina reflektioner så är fortfarande inredning och konst mina största intressen, och jo jag drömmer också om vissa dyrgripar. Tjusiga lampor och stolar som får mitt hjärta att banka… 😉

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.