Annons

Annons: Fira jul och nyår med Liljeholmens ljus

Inlägget är reklam för Liljeholmens

Finns det något som höjer julstämningen lika snabbt och enkelt som levande ljus? Liljeholmens har firat jul med svenska folket sedan 1839. Alla deras ljus är Svanenmärkta, tillverkade av 100% stearin och finns att beställa i Liljeholmens webbshop. Lägg din innan midnatt idag – för garanterad leverans i innan julafton.


Hos oss är de små Julgransljusen givna eftersom de passar perfekt i Änglaspelet och vi har alltid ett lager av de klassiska vita kronljusen hemma.


Oavsett om du dukar rustikt med linneduk och jutesnören…


… eller om du planerar en mer elegant dukning till jul eller nyår har Liljeholmens ljus för dig. Liljeholmens ljus finns att köpa i din matbutik men visst vet du att de också har en egen webbshop där du hittar hela sortimentet, alla former och alla färger!

Här hittar du Liljeholmens webbshop

ERBJUDANDE!
Just nu får Trendensers läsare 15% rabatt på de Långa kronljusen om ni anger rabattkoden: trendenser_jul2020 i kassan. Lägg din order senast midnatt ikväll, den 18/12 2020 för leverans innan julafton! Rabattkoden är giltig t o m 2020-12-24.

* Inlägget var reklam för Liljeholmens

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.