Annons

Renoveringsraseriet

Om det inte finns ett begrepp som kallas arkitekturaktivism så är det något som SAOL borde ta till övervägande i sin nyordslista. Inte minst tack vare föreningen Renoveringsraseriet, som med kärlek tagit sig an uppgiften att utbilda och upplysa om de flerbostadshus som renoverar bort karaktäristiska detaljer till förmån för rationell renovering. Jag ska villigt erkänna att jag inte är någon storkonsument av Youtube eller IGTV. Men det finns många riktigt intressanta filmer via Renoveringsraseriet. Så underhållande och upprörande och lärorikt på samma gång.

Kategorier:

Kommentarer

 • Maja skriver:

  Jag följer det kontot på instagram. Älskar det!

 • Sara skriver:

  Jag blev så ledsen när jag såg ett perfekt funkiskök som någon ville skänka bort. Hur kan någon vilja riva ut det?
  Jag blev också glad när de nya ägarna av vår lägenhet ömsint tittade på vårt originalskafferi från 1929. De flesta hade bara rivit ut det för att kunna få plats med en smartare lösning.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.