Annons

Samla på hyacintvaser?

Jag älskar hyacinter. Jag menar, verkligen älskar. Vi har inga allergiker i huset så jag kan brassa på rejält och på bordet i vårt uterum där det är lätt att vädra om doften blir för bedövande har jag påbörjat en samling av klassiska hyacintvaser/lökglas. Inspirerad av mina klorofyllidoler @svanteoquist och @victoriaskoglund. Istället för att köpa en ny julkula varje år, budar jag hem en ny liten vintagevas. Skulle ni vilja se min samling?


Foto: @victoriaskoglund


Foto: @victoriaskoglund


Foto: @victoriaskoglund


Foto: @svanteoquist

Kommentarer

 • Cissela skriver:

  Jag samlar också! Köper dem på loppis ’off season’ då blir priset mer humant. Ett tips!

 • Anna skriver:

  Självklart vill vi se dina hyacintvaser!
  Här i vår byggbod står en liten hyacint i ett vanligt grovt latteglas från Ikea. Jag tog lite grus från vägen utanför och la i som stöd. Det behövs hyacintlyx även på byggarbetsplatser.

 • Moa skriver:

  Jag också några loppade hyacintvaser, men mina hyacinter brukar bli så gängliga när de står så i vatten att de till slut tippar av… Älskar lukten av hyacint, mer julig doft finns inte!

 • Jessica skriver:

  Jag skulle rekomendera min kompis Charlottes butik i Jonsered – Byns Deco -Där de säljer vintage och många hyacintvaser. Allt utvalt med fingertoppskänsla + att du skulle stödja två verkligt local heroes! @byns_deco

 • Josefin skriver:

  Hyacinter är verkligen favorit! Jag gillar dem som mest innan de har slagit ut.

  Visa gärna din samling!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.