Annons

DIY: Fönsterstjärnor av bakplåtspapper


Jag vet inte vad ni har för traditioner, men i vår familj brukade vi alltid julpyssla tillsammans inför 1:a advent. Mamma tänkte ut roliga saker som vi kunde göra tillsammans, både vuxna och barn och sen blev resultatet till dekorationer som hängde med – år efter år. Det är något jag gärna skulle vilja föra vidare, även om mina killar kanske är lite för små ännu. Så jag får ge utlopp för julkreativiteten med kompisar och kollegor så länge.

En grej som är väldigt fin att göra och som kan anpassas i svårighetsgrad beroende på hur fingerflink man känner sig är fönsterstjärnor av bakplåtspapper.De här har vi gjort på Spinneriet, som dekoration till de gamla industrifönsterna i min studio (som inte går att putsa…). Så vackra i motljuset, speciellt när eftermiddagssolen lyser genom det halvtransparenta papperet. Instruktionssfilm hittar du här.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Cina skriver:

  Så fina.
  Jag har oxå knåpat ihop en massa adventsstjärnor. Man blir lätt beroende av det 🙂
  Trevlig kväll, Cina!
  https://cinaslivsstil.wordpress.com/

 • Nellie skriver:

  Så vackra stjärnor! Jag skulle gärna prova att vika dem med min dotter. Tyvärr hittar jag varken rätt video eller illustration via länkarna i inlägget. ???? Har du möjlighet att uppdatera dem så skulle jag bli jätteglad.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.