Annons

Julbelysning för alla stilar från Markslöjd

Inlägget är reklam i samarbete med Markslöjd


Vi närmar oss advent och det är hög tid att se över julbelysningen eftersom populära stjärnor och ljusstakar har en tendens att sälja slut nuförtiden. Behöver du komplettera med några lampor i år för att skapa en extra mysig jul 2020 så har Markslöjd ett brett sortiment att välja på.

I samarbete med Markslöjd har jag valt ut mina favoriter från deras nyheter och gjort en guide med tips på julbelysning för tre olika stilar. Det som eventuellt tar slut i lager på deras hemsida och webbshop markslojd.com kan fortfarande finnas i lager hos Markslöjds återförsäljare ute i landet.

Erbjudande / Rabattkod!
Just nu får du 15% rabatt på ett köp i Markslöjds webbshop.
Använd koden: Trendenser20 i kassan (gäller t.om. 2020-12-15).Stor adventsstjärna DUVA White 75 cm
Liten adventsstjärna utan mönster, DUVA White 45 cm
Bordsstjärna Marigold
Adventsljusstake trä Måseskär Wood
Stor adventsljusstake vit Bjurfors
Bordslampa i trä med utskuren gran Christmas Tree
Vit perforerad stjärna (nedan) NORRDAL 75 cm
Stor adventsljusstake röd Bjurfors
Adventsljusstake rödlackat trä Måseskär röd
Hängande stjärna med vita och röda uddar Alva Burgundy 75 cm
Bordsstjärna röd Clara 45 cm
Perforerad stjärna röd CLARA red 75 cm
Hängande blomma Marigold grey 45 cm
Stor adventsljusstake Bjurfors grey
Stor grå stjärna Morris 100 cm
Klassisk ljusstake i svart och trä JOHANSFORS* Inlägget var reklam för Markslöjd

Kommentarer

 • Josefine skriver:

  Rabatt på ett köP och inte ett köK va? 🙂

 • Maria skriver:

  Jag har ärvt en vacker adventsstake i mässing och teak av vår mamma. Hon köpte den till sitt första egna boende på 60talet. Elen är utbytt och vi fortsätter älska den. Snart, snart ska den få komma fram och leda oss genom adventstiden✨????️

  • Frida Ramstedt skriver:

   Visst är det härligt med traditioner. Jag och min syster fick dela på julpyntet när mina föräldrar sålde sitt hus, nu tänker jag att de nya jag köper blir mina barns arvegods.

 • Kajsa skriver:

  Funderar på en sak
  Vart sker tillverkningen av dessa produkter ?

  • Hej Kajsa,

   Vilken jättebra fråga 🙂 I dagsläget så har vi ett eget kontor i Kina där även produktion sker, viss produktion sker även i Indien. Tack vare att vi har en lokal närvaro där så kan vi vara väldigt noga med allt från kvalitet till att allt följer (och överträffar) Sveriges och EU:s kemikalielagar. Vi är även med i AMFORI som är en organisation som jobbar för att tillverkare ska ha bra arbetsvillkor, bra lönesättning osv.

   Vi tittar dock på att flytta produktionen över tid mot EU. Vår helt nya kollektion av textil, keramik och glas är till 90% producerad i EU. Resten i Indien.

   /Johan

  • Frida Ramstedt skriver:

   Markslöjd grundades redan 1963 i Skene, Marks kommun mitt mellan Varberg och Borås – där de fortfarande har sitt huvudkontor men jag vågar inte svara på om all belysning fortfarande görs i Sverige. De har så stort sortiment idag. Ber dem svara själva på din fråga imorgon på kontorstid.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.