Annons

Inredningsnyheter v 44/2020

Vi rundar av höstlovet med en summering av de senaste nyheterna och snackisarna från inredningsbranschen v 44/2020. En snabb scroll för dig som vill ha koll!

Amerikanska Apartment Therapy och svenska Bemz har lanserat en gemensam kollektion med sofföverdrag i manchester för IKEA-soffor.

Mads Sætter-Lassen och Emil Krøyer har inspirerats av sin mormors gamla lampor när de ritat nya ”Torso Table Lamp” för Menu.

&tradition har lanserat en stol av 100% återvunnen plast, Rely chair formgiven av Hee Welling.


Minns ni bordet av återvunna nylonstrumpor som jag bloggade om vecka 21? Nu har Artilleriet och Swedish Stocking gjort en limiterad version av det som bara kommer att säljas i deras butik.

Grundarna till nedlagda modevarumärket Hunkydory är tillbaka med ett helt nytt koncept. The Stage Collective som ska sälja både mode, konst och inredning via nätet. Läs mer här.

Stockholmsmässan meddelade i veckan att de ställer in BÅDE Formex och Stockholm Furniture Fair 2021. Istället satsar man större på Stockholm Design Week (prel. den 8:e och 13:e februari 2021) med mindre separata utställningar runt om i stan. Mässorna som redan hade det tufft tvingas nu agera på ett sätt som långsiktigt kanske lär oss alla att klara oss utan mässhallarna helt och hållet.

Nästa vecka släpps fd chefredaktören på Residence Hanna Nova Beatrices nya projekt The New Era. Ett magasin om framtidens inredning som utkommer 6 nr/år. Lotta Agaton intervjuas i första numret. Läs mer här.

Notiser
– ArkDes stänger tillfälligt med anledning av skärpta allmänna råd
– 1 november öppnar ansökan till utställningen Utvalt i Syd 2021

– Huset från serien Älska Mig är veckans mest klickade på Hemnet
– Försvunnen Finn Juhlsoffa återfunnen efter 80 år!
– Myndigheterna avråder från butiksbesök i ytterligare tre län för att stoppa smittan.


Till sist. Tipstack till Anette. Kolla in Norm Architechts senaste inredningsprojekt – PH House i Köpenhamn som fått uppdaterad interiör med bla fint kök, förvaringslösningar och badrum från Koebenhavns Moebelsnedkeri.


Foton och pressbilder kommer från de företags som omnämns i texterna.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.