Annons

Inredningsnyheter v.21/2020

Då var det söndag och dags att summera nyhetsveckan som gått. Här kommer ett gäng branschsnackisar att ha koll på från vecka 21, 2020.


Svenska Mavis är aktuella med en serie massiva träbord med mjuka former. Finns både som soffbord och köksbord med iläggskiva. Kolla in Amor med en 5 cm skiva i massiv ek!


Eva Solo har lanserat ett nytt golvstativ för platt-teves. Carry kan hålla skärmar upp till 55 tum.

Johanna Bradford och MeliMeli har lanserat en sänggavel ihop. Lite oklar info om stoppningen men de kan kläs i olika tyger bl a linnemix och sammet, finns i flera storlekar för att passa olika sängmått och görs för hand i Europa.


Boråstapeter har startat Tapetpodden – en podcast om inredning och tapeter. Programledare är Karin Boo Wiklander, till vardags PR & Content Manager på Boråstapeter.


Modeföretaget Dagmar och mattföretaget Layered gör mattor ihop. Kollektionen Heritage består av sju designs, hållbart tillverkade av naturmaterial som ull och hampa, i klassisk trasmattestil.


Strumpföretaget Swedish Stockings har vidareutvecklat sin återvinningsprocess av kasserade strumpbyxor och lanserar en kollektion av bord av formgivaren Gustav Westman. Den är en del av konceptet Innovations by Swedish Stockings som ska driva utvecklingen i modeindustrin mot en mer hållbar riktning. Borden finns i fem varianter och tillverkas i begränsad upplaga.


Bucks and spurs har lanserat köksluckan Flat Oak i samarbete med influencern Elin Skoglund.

Notiser
– Hemtex rullar ut Kids koncept i sina butiker
– Granits grundare startar nytt butikskoncept

Fogia blir huvudägare i Articles
– Plantagen lanserar en utomhusstol tillverkad av återvunna fisknät

Till sist, ett av de mest klickade objekten på hemnet den är veckan är detta slottsliknande hus på Danska vägen i Göteborg. Fler bilder hos Ahre.


Foto: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

  • Filip skriver:

    TV-bänken från Eva Solo var väldigt snygg. Noterar dock att den inte är inkopplad. Något förslag på vad man gör med sladdar/Apple-TV etc.?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.