Annons

Trädgårdsinspiration för nya hus: @prasthagsvillan

Ett av de mest återkommande önskemålen jag fått på mail och DM’s i sommar är ”tips på trädgårdsinspiration för nya hus”. Vad kan man göra av en stor rektangulär tomt för att skapa mer rumslighet och avskärmningar? Tips för inspiration; kolla in @prasthagsvillan på instagram
Foto: @prasthagsvillan

Kommentarer

 • Lina Persson skriver:

  Återigen, så roligt att du lägger upp foton från mitt konto på din fina blogg???? Känns ju galet att du uppmärksammar lilla mig och vår trädgård???????? Hoppas kunna inspirera någon????

  • Caroline skriver:

   Vi fick vår trädgård ritad och anlagd av Maria på Almbacken. Från att vi upplevt att vi inte hade någon trädgård för att den var så liten har vi nu en fantastisk trädgård med många rum som nästan upplevs stor. Kan varmt rekommendera Maria och hennes inspirerande instagramkonto.

 • Victoria Söderlindh skriver:

  I hållbarhetsandan vill jag slå ett slag för trädgårdar som fokuserar på att bidra till biologisk mångfald. Absolut kombinerbart med en modern trädgård!
  Hörde igår att 60% av Sveriges grönyta består av klippta gräsmattor, som inte gör den minsta nytta för naturen. Om du kan inspirera folk till att bidra till en hållbar utveckling i trädgården på samma sätt som du gör med inredning så vore ju det fantastiskt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.