Annons

Trampnarv

Alltså, förlåt. Jag känner själv att det har börjat gå lite till överdrift med alla trädgårdsinlägg det senaste. Speciellt för er som inte är så intresserade… Men lite snabbt, till er andra: senaste tillskottet på min växtbeställning. Trampnarv. Hur fint är det inte att att plantera den som täcke under uppstammade träd eller i en stor kruka. Blir som böljande kullar av vackert. Tips- och bildtack till Lars Johan Svanström på Träslövs trädgårdar.


Foto: Lars Johan Svanström

Kommentarer

 • Ingrid Gerdin skriver:

  Så vacker! <3
  Aldrig sett förut! Måste komma ihåg detta! <
  Kram och TACK!

  • Hannah Tullgren skriver:

   Jag är så glad för dessa trädgårdsinlägg! Så otroligt vackert! Detta måste även jag lägga på minnet!

 • Lisa skriver:

  Tack för tipset! Jag planerar att anlägga stenplattor till en gång på landet och har funderat på vad jag ska sätta emellan för att slippa rensa ogräs eller lägga grus. Det där ser ut som ett jättebra alternativ då jorden passar beskrivningen bra!

 • Annika Raihle skriver:

  Tack, så glad för dina fina trädgårdstips????

 • Johanna skriver:

  Och för oss som också snöat in på trädgård i år kan det inte bli nog med trädgårdsanläggning.

 • Annika skriver:

  Olika former av näva är också väldigt fint! Blir böljande marktäckande kullar. Speciellt blodnäva.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.