Annons

Glad midsommar!

Kikar in för att önska glad midsommar med ett life hack till dagens alla måltider – speciellt för oss som inte är så vassa i köket. Ställ ett visuellt blickfång på bordet! Vanlig färskost på burk smakar lite godare om man serverar det på ett fat med blomsterströssel, flingsalt och svartpeppar på toppen. Här hittar du en lista på ätbara blommor. T ex. syrén, gräslöksblomma, penséer, klöver och lavendel. Dra loss några blad och sprinkla över – det behövs inte mycket för att det ska bli fint!Allra bäst är ju blommor du kan hitta i din egen trädgård, som du vet inte är besprutade. Här hittar du fler dukningstips till midsommarluncher och middagar.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.