Annons

FredagsfeelingTre saker som gör mig glad idag?

1) Min lilla Wasabi-palettblads-planta har växt så det knakar. Jag har redan kunnat ta tre sticklingar, på min egen stickling. Jag som inte ens har gröna fingrar? Något har hänt.

2) ”Låt mig verka medan dagen brinner”. Carl Milles motto och en fras som slår an en sträng hos många nu. Jag tvekade inte en sekund när man erbjöds denna i utbyte mot ett litet ekonomiskt bidrag till Millesgårdens museum. Läs mer här.

3) Fredagschoklad från Göteborgsbaserade Storm & Bille som jag köpte med mig hem efter dagens lunch (och ett tankeväckande möte med en dietist). Jag har bokat ett test för att ta reda på vilka tungmetaller jag har i kroppen. Tänker överlag väldigt mycket på sådant just nu, vad vi utsätter oss för. På olika sätt. Och jag har en erfarenhet jag borde berätta mer om, när tiden är mogen. Någon skrev i en kommentar att jag har förändrats de senaste åren. Ja, visst är det så. Det finns anledningar till det, som inte enbart har med det här att göra. Jag måste bara bli modig nog först.

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  ❤️????????

 • Minna skriver:

  Kan bara hålla med föregående talare.. ????????????

 • Anna skriver:

  Det ser jag framemot att läsa mer om, när tiden är mogen. Känner på mig att det finns ett lärande i det. All styrka❤️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.