Annons

Palettblad Wasabi och fönsterbänksterapi

Just nu är det så mycket som snurrar i mitt liv. Långa juridiska avtal och bokomslag på konstiga språk, utländska skatteregler att sätta sig in i och nervösa väntetider på nya projekt. Kanske är det därför jag finner vila i det enkla och närsynta. Som att pyssla om mina sticklingar på fönsterbrädan. De små liven rotar ju inte bara sig själva utan även mig. Bidrar med kontinuitet och begriplighet i en period där det mesta annars känns precis tvärtom och går så himla fort. Jag behöver mer ”macro patience, micro speed”.

På kvällarna när barnen är nattade googlar jag frön och budar på udda sorter via Tradera. Mitt senaste köp? En stickling av Palettblad Wasabi. Den gröna färgen och de spetsformade kanterna är så fina. Den överlevde transporten hit, måtte den nu bara överleva mitt handhavande. Uppdatering följer, på denna och annat också förstås – längre fram i vår.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emeli skriver:

  Visst har växtligheten och naturen en fantastisk inneboende kraft på oss människor?

  Det bästa är att varken växterna eller naturen bryr sig om du är arbetslös, skild, svart, vit eller om du har en lovande karriär framför dig.

  Den skiter fullständigt i hur du mår eller vem du är. Det spelar ingen roll om du spelar en roll. Naturen och växtligheten behandlar alla lika.

  Den bara ÄR och då kan vi också vara det.

  Bästa bubblan på jorden enligt mig!

  Ta hand om dig och fortsätt pyssla med dina gröna vänner!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.