Annons

FAQ: Frågor om mina vaser

Inlägget innehåller adlinks till Nordic Nest och Ellos

Jag har fått så många frågor om de vaser jag har använt i mina stylingar under våren att jag samlar svaren i ett och samma inlägg. Det är en blandning av privata ägodelar och rekvisita från studion men jag har letat reda på adlinks till inköpsställen för alla (utom den minsta som har utgått) – så har ni allt på ett ställe. Hoppas det kan vara till hjälp!


Från vänster:
Stor vas (adlink) Nordic nest
Liten bubblig vas IKEA Art Per B Sundberg (limiterad)
Litet fröhus (adlink) Nordic Nest
Hög vas med prickar (adlink) Nordic Nest
Räfflad vas (adlink) Ellos

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.