Annons

Hur bor ni?

När jag gjorde om Trendensers layout och bytte bloggplattform förra året lade jag till en ny funktion som jag inte vet om alla har lagt märke till. ”Veckans fråga”. När man surfar in på mobilen hamnar den nämligen längst ner på startsidan, så man får scrolla lite för att se den. Men när man läser bloggen från en dator så hittar man ”Veckans fråga” i kolumnen till vänster om bloggflödet.

Jag brukar göra en större läsarundersökning någon gång per år, men det är så kul att kunna göra snabbare nedslag. Som att kolla av hur ni bor egentligen. Nu kan ju detta resultat vara lite missvisande eftersom så få har svarat jämfört med trafiken jag ser i Google Analytics, men såhär ser fördelningen ut nu.

Har du inte fyllt i ditt svar får du väldigt gärna göra det. Inser ju att jag själv tillhör en minoritet. Väldigt få av er verkar bo i parhus/radhus nämligen.

Kategorier:

Kommentarer

 • Annelie Ohlsson skriver:

  Fristående villa

 • Emma Thun skriver:

  Hör till samma kategori här 🙂 men jag läser från iPad och har aldrig sett frågan? Och inte nu heller?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Har du scrollat ända längst ner till slutet i scrollande? (så dumt att den hamnar där men i mobil/läsplatta finns inte sidomenyn).

   • Therese skriver:

    Jag ser inte heller någon fråga trots att jag scrollar hela vägen ner ????

    • Frida Ramstedt skriver:

     Vilken telefon/läsplatta har du och vilken webbläsare? Om du vill svara alltså. Nyfiken på varför den inte syns och måste kolla det med min support.

     • Petra skriver:

      Jag hittar den inte heller, har en Samsung med Chrome

     • Camilla skriver:

      Jag såg den inte heller, när jag klickade på en länk eller gick in via Bloglovin och därmed kom på de inläggets sida.
      Testade att uppdatera sidan så jag kom till läget med alla inlägg, då dyker den upp längst ner. Men inte om jag därifrån klickade på ett inlägg för att läsa – borta.

   • Jenny skriver:

    Inte jag heller 🙁

 • Susanne skriver:

  Inte jag heller – kör Safari

 • Ida skriver:

  Ser inte heller frågan. Surfar på en Huawei m Google.

 • Cathrin skriver:

  Till er som inte ser frågan: en får gå till startsidan (inte inläggssidan) och bläddra ner.

  Den skulle med fördel kunna ligga lite mer lättillgängligt även för oss som inte läser via datorn. Kul grej! Kanske en påminnelse om veckans fråga så fler svarar? Jag hade uppskattat det i alla fall.

 • Rebecka skriver:

  Jag tillhör också minoriteten precis som du Frida. Bor också i radhus och tidigare bodde jag i hyresrätt.

 • Renée skriver:

  Ser inte enkäten i detta inlägg heller (förutom bilden på den som du lagt i inlägget). iPhone Safari senaste iOS.
  Fristående villa.

 • Brysselkakan skriver:

  Svarade radhus/parhus/kedjehus och det är så det taxeras hos Skatteverket. I verkligheten är vår enskilda fastighet ena flygeln på ett stort hus. Andra flygeln också och mittendelen är 15 bostadsrätter. Ville väl bara säga att den kategorin kan vara så mycket mer än vad vi normalt förknippar de hustyperna med.
  Hittade frågan långt ner på första sidan, surfar från Samsung-mobil via Google Chrome.

 • Lovisa skriver:

  Jag har aldrig sett den frågan, men jag scrollade ner nu och såg den långt ner ???????? Jag läser bloggen i mobilen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.