Annons

Get the look: Kungsgatan

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar

Jag fick så många frågor på soffbordet och detaljerna som syns i stylingen efter mina inlägg om lägenheten som är till salu på Kungshöjdsgatan. Jag har letat reda på dem och gjort ett kollage med adlinks/reklamlänkar till butiker som säljer dem. Hoppas det kan vara till hjälp!

Annonslänkar: Rislampa Rum21 / Vägglampa Rum21 / Glasvas Åhléns / Golvlampa Nordic nest / Kudde grå Royaldesign / Kudde amber Royaldesign / Ljuslykta Kajsa Cramer Rum21 / Vas keramik Rum21/ Soffbord Rum21 / Handbok i inredning & styling Adlibris

Kommentarer

 • Marita skriver:

  Så mycket fint älskar bordet den svarta lampan har vi så nöjda messen och snygg är den
  Kan du inte göra ett Moodboard med Pepito soffa grey ????????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.