Annons

Get the look: Sortenbakken

Inlägget innehåller adlinks/reklamlänkar

Hur återskapar man stilen i det danska sommarhuset som är till salu på Sortenbakken i Tisvideleje? Ljusa väggar och vitpigmenterade trägolv, spröjsade fönster och en mix av patinerat och bemålat trä. I vanlig ordning har jag försökt reda på inköpsställen med adlinks till några av de grejor som syns i bilderna jag postade. Stolarna går jag bet på? Kan det vara en modell av Kaare Klint. Någon som vet?


Lampa Nordic Nest // Karta Danmark Ebay // Kelim matta (vintage) från Ellos // Tallrikshylla Gysinge Byggnadsvård // Bok Hus i Tisvideleje Adlibris / Ljusstake tenn Oscar Clothilde // Avlång linnekudde Öeko Tex bomull från Ellos // Tvättkorg från H&M Home

Kommentarer

  • Frida skriver:

    Tack för att du inspirerar! Är så otroligt nyfiken vad du använder för verktyg för att göra så fina moodboards/kollage? Toppen om du vill dela med dig!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.