Annons

November-njut

Jag blev så inspirerad av Johannas lista på saker hon vill ge sig själv i november för att gosa till istället för att gnälla över årets mörkaste månad. Här är tre enkla saker jag ska unna mig. Vad har du för njutlöften i november?

Levande ljus på arbetstid. Vi tänder nästan alltid ljus när vi har möten, men jag ska bli bättre på att komma ihåg att göra det även när jag sitter ensam och knapprar vid datorn. En levande låga och lugn musik i bakgrunden kan vända vilket humör som helst.

Friskvårdstimme. Som anställd var det en löneförmån jag ofta förhandlade mig till men som egenföretagare snarare något jag ofta prioriterar bort. Så dumt. Jag vet precis vad jag vill göra av min friskvårdstid i november. Gå till simhallen på ”vuxentimmen” när vattnet är fritt från lekande barn, belysningen är dämpad, de spelar lugn musik i högtalarna, har ljuslyktor tända längs banorna och man får basta efteråt. I lugn och ro. Min pensionärsmålbild redan nu. Why not?

Investera i en ny huvudkudde. Har jag ens en egen? När införskaffades den? Lite oklart pga nattvandringar med småbarn de senaste åren. Men nu i november lovar jag mig själv att prova ut en som passar mitt huvud och min sömnstil och göra det extra bekvämt för mig att gå till sängs. En ny fluffig kudde, ett vädrat täcke, en extra filt vid sängen och sköna varma sockar på fötterna. Det kommer kännas som att jag stoppar om mig själv.

Kategorier:

Kommentarer

 • Så bra lista! Gör copy paste rakt av på allt!
  Blev också inspirerad och pepp av Johanna – himla härligt inlägg. kram till dig, önskar dig en fin november

 • Monnah skriver:

  Själv kör jag alltid projektet Trettio Tacksamma Dagar i november. Det har gett denna månad en helt ny twist och november är numera en riktigt fin månad pga detta.

 • Sanna skriver:

  Så bra lista och ger massa inspiration!

 • Anna skriver:

  Mysig lista! Kan den bli återkommande kanske? Kram till dig! 🙂

 • Eva skriver:

  Jag älskar vinterhalvåret just för att det är mörk och ruggigt ute. För det möjliggör att man kan kura ihop sig inne med levande ljus, en kopp kaffe, te, glögg mm. Alla vet att njuta av vädret på sommaren men så fort det går mot höst ska många gnälla och se som enda lösning att åka till solen och värmen istället för att omfamna årstiden och göra det bästa av den.

 • Charlotte skriver:

  Så vackert!

 • Beate skriver:

  Bra lista, undrar var du hittar den mysiga simhallen? Låter riktigt ”relaxande”…

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.