Annons

Min vecka i tre bilder


Höstlovet startade med pumpapyssel, ”fuskfika” med Halloweentema (Donuts + godiständer) och ett läskigt besök på Liseberg med skollediga barn…

… och avslutades med jobb i Norrland. Jag gjorde min systerdotter sällskap hem till Umeå där jag spelade in ett avsnitt om Inredningskunskap med SVT. Mer om det nästa vecka!

Hade också en boksignering på Designbutiken innan jag avrundade vistelsen på nyööpnade Bodegan i Umeå där jag åt middag med pappa och lillasyster. Kuriosa: I den lokalen låg min första arbetsplats efter gymnasiet (Oz Interiör och Waynes Coffee som delade ägare på den tiden). Nu har det öppnat en ny och helt superb restaurang där. Jag ger den fem av fem (givetvis osponsrade) stjärnor!

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefin skriver:

  Superfin dörrkrans i förra inlägget!
  Och fina fasadsiffror.
  Vart kommer dem ifrån mån tro!?
  Har letat liknande men hittar inga.

  Ser framemot Gokväll till veckan????

  • Frida skriver:

   Fasadsiffrorna i koppar satt på huset när vi köpte det. Ingår i kvarterets gestaltningsplan så alla hus har samma. Vet tyvärr inte vart de kommer från (har försökt ta reda på det tidigare). Tack för att du läser och gillar bloggen!

 • Kristina skriver:

  Åh, hur kunde jag missa att du var här i Umeå?? Nu när jag väl har flyttat upp från västkusten är det ju så svårt att hitta tillfälle att få mitt ex av din superba bok signerad… 🙁 Ska se till att komma iväg till restaurangen du tipsar om i alla fall. Så mycket kvar att upptäcka i min nya hemstad!

 • Spännande kul med lite Umeå update. Jag gillade verkligen Oz interiör men hade inte råd att handla så mycket där. Kul att lokalen är igång igen. Får kika in där nästa gång jag besöker stan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.