Annons

Hemnetgodis: Tellusborgsvägen

Det är sällan man ser riktigt hemtrevliga hem på Hemnet nuförtiden. De flesta bostäder är så uppklädda inför försäljningen att man stylat bort all mänskligt mys och liv. Men ibland dyker det upp en pärla – som denna på Tellusborgsvägen via Historiska hem. Jag fastnade framförallt för vardagsrummet och hur fint färgsättningen inomhus harmonierar med fasaderna utomhus. Visst känns detta ovanligt ombonat mot det som blivit norm på nätet det senaste?

Tips vardagsrum
Mäklare: Historiska hem Foto: Jokeono Styling: Lindholm

Kategorier:

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Riktigt fint. Och som du skriver, det känns ombonat och hemtrevligt. Hoppas att det är en kommande trend!

 • Britta skriver:

  Mysigare än många objekt tack vare mycket textiler och fin färgskala men en bit kvar till avspänt mys. Tycker jag alltså. Men dessa dekorationspyttebord som bara 1-2 personer når. 🙂

 • Lina skriver:

  Finaste och mysigaste jag sett på länge.

 • Marielle skriver:

  Så härligt med en gammalt lackat golv där det inte föregåtts av trendspaning hos andra om vilket vitvax de använt! Fint att låta det vara som det ”alltid” varit.

 • Ingrid skriver:

  Viss mysfaktor men fortfarande lite för ängsligt, särskilt med de pyttiga borden som ser i mitt tycke opraktiska ut. Några tekoppar så är det fullbelagt…

 • Linda-Maria skriver:

  Verkligen fin! Jag älskar Historiska hem, så fin ljussättning och stämning i bilderna, vackra & mer personliga hem jämfört med andra mäklare. Om de startade en inredningstidning skulle jag köpa den direkt.

 • Ser varmt och välkomnande ut! Personligen lockas jag mycket mer av detta än ljusgrått och avskalat.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.