Annons

DIY: Kakmönster av pressglas

Jag är verkligen ingen fena i köket, men just därför blev jag så nyfiken på alla fina exempel som visade hur man kan göra kakmönster med olika sorters pressglas på Pinterest – att jag var tvungen att testa själv. Superenkelt och en perfekt idé för att sätta personlig prägel och få ännu en användning av loppisfyndade glas, skålar och annat vackert mönstrat arvegods såhär i julbakartider.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Lovisa skriver:

    Så smart. Vackert! Det ska jag testa senare i veckan när jag har lovat barnen att vi ska baka.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.