Annons

Boksigneringen på Artilleriet

Innehåller reklam för egen verksamhet

Jag tror att de flesta som har skrivit en bok håller med om vikten av målbilder för att man ska orka hålla motivationen uppe. När jag arbetade med research till Handbok i inredning och styling var det här en tydlig sådan. Att boken skulle säljas på Artilleriet. Just därför blev signeringen på deras Design Days i höstas ett väldigt speciellt tillfälle för mig. Och vilken fin uppslutning det blev! Stort tack till alla som kom och minglade, köpte böcker och hjälpte mig att förverkliga en dröm! Tack också till Jenny för dina bilder från dagen (pga GDPR kan jag bara visa de mest anonyma).


Foto: Jenny Karlsson för Trendenser.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.