Annons

Skräddarsy din förvaring med svenska Mirro

Inlägget är ett reklamsamarbete med Mirro

Visste du att Mirro har tillverkat måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning i småländska Hillerstorp i över 20 år? Förvaringslösningarna tas fram både på bredden och höjden efter din och din familjs behov. Under oktober 2019 erbjuder Mirro 20% rabatt på måttanpassade skjutdörrar och garderobsinredning. HÄR kan du läsa mer om erbjudandet.

Testa gärna Mirros planeringsverktyg som finns på deras hemsida. Där kan du skissa på olika skjutdörrsmodeller och färdiga inredningsförslag. När du är klar får du ett uppskattat ordinariepris – men passar du på att investera i din drömförvaring under oktober 2019 är priset alltså 20% lägre. Till exempelvis ett barnrum kan du beställa en grund inredning – som tar mindre plats. Om du vill addera måttanpassade skjutdörrar eller inte är helt upp till dig. I videon nedan ser du hur en drömförvaring i ett barnrum kan se ut. Du hittar fler inspirerande videos HÄR.

Mirro har många fler unika lösningar och tillval som du kan ta del av HÄR. Vill du ha mer inspiration, förvaringstips och idéer? Läs Mirrobloggen eller följ Mirro på Facebook @mirrosweden och Instagram @mirro.se

*Inlägget är ett betalt samarbete med Mirro
** Erbjudandet gäller t o m 31/10 2019

Kommentarer

  • Sofia skriver:

    Hej Frida! Vill minnas att du har y-stolen. Vilken köksstol skulle du rekommendera idag och varför? Vill ha stolar som kan hålla många år. Tacksam för tips!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.