Annons

Segno – Ny innovativ fiskbensparkett från Tarkett!

Inlägget presenteras i reklamsamarbete med Tarkett

I höst lanserar Tarkett en klassisk fiskbensparkett i ny tappning. Den nya kollektionen Segno kombinerar hög kvalitet i material och finish med ett nytt designkoncept för att man ska kunna skapa unika trägolv till lika unika miljöer.


Segno är en stavparkett uppbyggd av både höger- och vänsterbrädor. Den kan läggas på flera olika sätt för att skapa både traditionella mönster till exempel fiskbensmönster och nya unika uttryck. Brädorna kan beställas i olika kvantiteter för skräddarsydda golvlösningar. 


Segno betyder ”tecken” på italienska och med kollektionens unika koncept finns definitivt förutsättningarna att designa det golvmönster och som gör att ett rum uppnår sin fulla potential och får ett karaktäristiskt kännetecken!

Segno visar upp ekens naturliga utseende tillsammans med kvistmärken och en varierad ådring. Den mjuka borstningen skapar en mycket uttrycksfull yta som förstärks av hårdvaxoljan. Segno kan användas i hemmet och fungerar också i offentliga miljöer som butikslokaler, hotell och kontor. Golvet ska hellimmas mot underlaget.

Den nya kollektionen kommer att finns tillgänglig i fem färger baserade på tidigare storsäljare. Från mörkbruna toner till sobra, svagt pigmenterade nyanser:



VIKTIGA EGENSKAPER

•       Stavparkett i måtten: bredd 120 mm, längd 600 mm och tjocklek 11 mm

•       Stavparkett i ek som passar både för fiskbensmönster som andra mönsterläggningar

•       Ytbehandlad med hårdvaxolja

•       Kan läggas på golvvärme

Segno introduceras i början av hösten 2019 och finns tillgänglig hos välsorterade golvåterförsäljare. Läs mer här!

* Inlägget presenterades i reklamsamarbete med Tarkett

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Så vackert. Åker direkt upp på önskelistan/drömlistan.

 • Nikola skriver:

  Skit snyggt men fattar inte, det är väl vanlig fiskben? Ser inte de olika mönstrerna? ????

 • A skriver:

  Undrar också vad som gör bitarna till ”höger och vänster-bitar”? ????

  • Tarkett Sverige skriver:

   Hej! För att man ska kunna installera olika typer av golvmönster, t ex fiskben, måste en del vara högerstavar och andra vänsterstavar. Det är långsidans fjäder/not placering som avgör om det är vänster-eller högerstav. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.