Annons

Mina höstfavoriter hos Miniroom.se

Inlägget är ett reklamsamarbete med Miniroom.se

I samarbete med Miniroom.se har jag valt ut några favoriter till dig som ska inreda barnrum i höst. Tips på små detaljer som kan skapa stor skillnad för ett mysigare rum. Från och med idag till och med den 11/10 får alla Trendensers läsare 15% rabatt på hela Minirooms sortiment, om du uppger koden ”trend15” i kassan. Hoppas kollagen kan inspirera!

Ljusslinga stjärnor / Sänghimmel / Matta i jute / Bäddset dino / Dragdjur mammut / Lampa stjärna / Noshörning gosedjur / Dagbädd rotting / Poster djur

Sänghimmel / Vimpel stjärnor / Lampa snöblomma / Gosedjur råtta / Bäddset rosmarin / Teckningsmapp / Lekmatta skogsäventyr / Träklossar ABC

Kommentarer

  • Anna-Karin skriver:

    Jag som har följt dig under alla år börjar få stora barn nu. Min tonårsdotter vill göra om sitt rum och kanske kunde du skriva ett inlägg om just tonårsrum? Min dotter vill ha plats för läxläsning, kompishäng ( de spelar gärna olika slags brädspel), bok och prylförvaring (idag har hon stringhyllor), säng med mysiga kuddar och en skön matta på golvet. Allra högst på önskelistan står en sminkspegel med belysning. Själv vill hon ha få färger, lite ”hotellkänsla”, men jag är mån om att det ska kännas ombonat, mysigt och att det finns utrymme för hennes personlighet. Skulle gärna se ett -eller många – inlägg eller länkar till mysiga tonårsrum.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.