Annons

Lookalikes: Fjäderlampor

Om det är någon lampmodell vi kommer att minnas lite extra från de senaste åren så tror jag att Soren Ravn Christensens mjuka fjäderhistoria EOS ligger bra till. Jag undrar hur många lampor de egentligen har sålt. Syns ju ö v e r a l l t. Och ni vet ju hur det brukar bli med storsäljande fenomen. Efterföljare. Eller vad säger ni om de här, lika som bär?

Bild 1: Umage modell EOS fjäderlampa pris från 999 kr
Bild 2: Mios lampa Feather pris 399 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Helena Johansson skriver:

  Hur städas dessa lampor? går de att dammsuga? Tänker att även dessa blir ju dammiga.

 • Terese skriver:

  Hoppas att de stackars fåglarna var döda, att dessa lampor är gjorda på slaktrester och inget annat….

 • Caroline Bertills skriver:

  Tyvärr så görs lamporna av fågelfjädrar från dom länder där man ofta behandlar djur ovärdigt.Oavsett vad tillverkarna av dessa lampor säger.
  Så för ditt eget samvete köp inte dessa lampor….
  Häls C

 • Felicia skriver:

  Jisses så ful Mios kopia är!

 • Marja skriver:

  Kan inte med dessa lampor eftersom de är gjorda med riktiga fjädrar. Antagligen kan ingen garantera att de kommer från djur som dödats för köttets skull.

 • Marie skriver:

  Lika och lika… Du får ju två helt olika känslor i rummet med de här lamporna. Den ena är ju clean och den andra busig, det enda som är lika är att de har fjädrar. Då kan en ju jämföra två lampskärmar i bomull också… Förstår att det är kul att göra ”lika som bär” och ibland är det verkligen lika. Men i det här fallet? Nja, du om någon ser ju & förstår skillnaderna:) Båda säljs ju hos Mio också.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.