Annons

Tack.Att skriva den här boken är både det värsta och det bästa jag gjort i hela mitt yrkesliv. Det var verkligen ingen lätt process och ni som har följt med mig på den resan förstår nog varför jag tillåter mig själv att vibrera av stolthet just nu. Trots att det inte är särskilt svenskt. Trots att jag fattar att det känns tjatigt emellanåt. Men ibland är man inte större än det lilla barnet som bor i ens bröst.

Tack för alla gratulationer.
Tack för bekräftelsen på att det varit värt allt slit.

Kategorier:

Kommentarer

 • Grattis Frida! Du är värd all framgång! Ha en fin helg.

 • Marianne skriver:

  Gratulerer! Det er hyggelig å følge med på suksessen din, ikke masete i det hele tatt! Jeg håper vi får mange flere slike seiersnyheter fra deg.

 • Hildur fixa&dona skriver:

  Jag gläds med dig! Såklart du ska vara glad och stolt över resultatet och mottagandet. Kan tänka mig att känslan blir extra ”mycket” och påtaglig när bokskrivar-resan tidvis klassades som det värsta du gjort. Det är en grym känsla att ta sig ut på andra sidan! Heja!

 • Ida skriver:

  Grattis till en riktigt bra bok! Du har gjort inredning till det som det verkligen handlar om. Ett hem att trivas i!

 • Minna skriver:

  Stort grattis!
  Och stort TACK!
  Boken är fantastisk, en blivande klassiker ????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.