Annons

Min vecka i tre bilder


Styrketräning eller fotografering till GP’s Näringslivsbilaga? Den frågan kändes relevant här. Böckerna väger ju nästan ett kilo styck så ja, jag hade träningsvärk efteråt. Ändå lätt värt när man får inredningsstyling att skapa rubriker på de rosa sidorna.
Just nu är jag inne i ett stim av föreläsningar och det är så kul. Det känns inte som jag jobbar, snarare som om att jag åker runt och uppviglar till en slags inredningsrevolt och jag blir så upplyft av alla intressanta diskussioner som uppstår efteråt. Jag har också en tydlig tanke om hur pengarna jag fakturerar ska återinvesteras i en ny idé. Jag kör hellre 32 föredrag på 3 månader än tar in investerare och belånar mig för att bygga upp något nytt. Mer om det senare.

Plockepinn på Spinneriet. Efter en natt med stormvindar väntade en överraskning på parkeringen. Ett gigantiskt träd hade vält omkull av blåsten. Som tur var föll det åt rätt håll. Men så symboliskt och symtomatiskt (och lite sorgligt) för tiden vi lever i ändå. Man kan inte längre lita på att sådant som stått stadigt i över 100 år finns kvar i morgon när de nya vindarna kommer med kraft.

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma Thun skriver:

  Finns ett slut på allt…även de där stora trygga starka träden ????

  Hittas någon översikt på kommande föreläsningar? Skulle vara kul att lyssna 🙂

  • Cissela skriver:

   Glömde säga till dig igår men Frida kommer till mitt jobb 14:e november/Cissela

 • Lovisa skriver:

  Hjälp, vilket träd. Och lite sorgligt det du skrev… Tänk så fort något kan förändras.

 • Ann skriver:

  Ett så vackert träd!
  Ett konstverk i sig.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.