Annons

Min vecka i tre bilder


Från och med i höst går jag upp och jobbar 100% igen efter att ha varit föräldraledig på deltid i två år. När jag fick mitt andra barn och skulle skriva bok föll det sig naturligt att dra ner på verksamheten i företaget men nu byggs teamet sakta upp igen. Först kom Kristoffer in som ny säljare i våras, sen anställde jag min nya koordinator och så är min assistent/AD fortfarande kvar på distans och 2 september började Emma som kundansvarig för Väst. Nu är vi ännu en till alltså och det är så kul att vi börjar bli ett gäng igen. Det är så himla mycket roligare att spåna på nya idéer nu eftersom jag inte behöver fundera på OM utan HUR vi ska lösa dem. Och även om jag avskyr verbala rökridåer – det händer mycket roligt i kulisserna nu. Håll. I. Hatten!

Mitt fokusområde inför 2020? Globalt och lokalt. I det senare fallet vill jag hjälpa till att lyfta dem som designar, utvecklar och producerar möbler / inredning i Norden. Den här veckan var jag därför på möte och studiebesök i Småland. Blir alltid lika fascinerad av att se hur man kan tämja naturmaterial. Kan ni lista ut vad det här ska bli?

Till sist. Jag funderar mycket på mitt eget varför. Med den här målbilden på näthinnan har en hel del klarnat. Mitt Norrland. Hemavan, Umasjö och Vilasund. Håll tummarna så kanske jag får ta med er hit för att visa och berätta mer inom kort!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Låter spännande!! Ska det kanske bli ett bord (flower) av den där ”ramen”?

 • Lisa skriver:

  Lycka till Frida! Kommer att bli grymt! Vad är det för fin kavaj som skymtar på andra bilden?

  • Emma skriver:

   Hej Lisa,

   Kavajen är ett HM-fynd. Den verkar vara slutsåld online men den finns kanske kvar i butik.

   / Emma

 • Slutar läsa skriver:

  Alltså förlåt men din blogg är så tråkig! Varför ens ha en blogg? Opersonlig, oengagerad och drivs bara av ett syfte: sälja.

  • Karin B skriver:

   Varför ens skriva en sån här kommentar? Om du tycker det är bara att sluta läsa. Det finns så många bloggar du kan välja bland, men att bara skriva ett inlägg och klaga såhär vad uppnår det för syfte? Jag anar bara en sak mellan raderna: bitter avundsjuka!

   Det finns enligt mig få inredningsbloggar med så uppenbart syfte att INTE bara vilja sälja. Frida bjuder på så många handfasta tips och stylingknep och inte bara tjusiga bilder, vilket iofs också är kul. Det är uppenbart om du verkligen läser hennes inlägg att Frida brinner för hållbarhet och att hon vill dela med sig av sin kunskap. Men alla bloggar är olika och tur är väl det så det finns något som passar alla.

   För din info så råkade jag av misstag gilla ditt inlägg och det gick inte att ångra.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Det är din tolkning av mitt syfte. Jag har ett annat. Time will tell. Men med den synen på det jag gör är det nog bäst att du läser en annan blogg istället. Bara dumt för dig att komma hit och bli på dåligt humör.

   Hejhej!

 • Maria skriver:

  Ser så mycket fram emot allt som denna höst kommer föra med sig. Och är så tacksam över att vara en i ditt team ????

 • Inger skriver:

  Tror du är på Swedese.
  Ser fram emot vad som komma skall.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.