Annons

Lookalikes: Stack

G.A.D är ett gotländskt företag som tillverkar möbler i massivt trä och andra naturmaterial. Tillverkningen sker i huvudsak i egna fabriker på Gotland och varje möbel har en finsnickare som ansvarar för möbelns kvalitet med signatur och datum. För ett par år sedan tog de fram några mindre inredningsdetaljer under vinjetten ”details” däribland hyllsystemet Stack som snabbt blev en succé. Man kan hänga hyllan åt olika håll och kombinera flera mindre delar till en stor. Men vad säger ni om H&M Homes nyhet i paulowniaträ? Är inte de här lika som bär.


Bild 1: Hylla från G.A.D (Stack) pris från 2100 kr
Bild 2: Hylla från H&M Home, pris 299 kr

Kategorier:

Kommentarer

  • Olivia skriver:

    Den mest uppenbara likheten tycker jag är till en vägghylla som ibland syns på begagnatsidor, men då i teakutförande. Sök efter vägghylla teak retro på en söksajt så syns likheten i design direkt. Baserat på det tror jag snarare att det är därifrån inspirationen kommit, oavsett tillverkare.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.