Annons

FAQ: Läsarfrågor

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks till inköpsställen

I sommar passar jag på att göra några uppsamlingsheat med läsarfrågor som jag fått in under våren men inte hunnit besvara. Hoppas att det kan vara till inspiration för fler!


Fråga: Vilka hyllkonsoler har du i studion på Spinneriet / Hur har du hängt upp bilderna under hyllväggen på ditt kontor?

Svar: Jag har använt dessa hyllkonsoller som finns i byggvaruhandeln. På dem har jag lagt obehandlade träskivor/ limfog i furu (som jag målat vita). I konsollen har jag kilat in en gardinstång där jag kan hänga saker i gardinringarnas nypor.


Fråga: Var kan man köpa tyngdsäckarna du använder när du gör Yoga Nidra? / Var har du köpt sittkudden och yogautrustningen man sett på dina instagram stories?

Svar: Sandsäckarna och sittkudden kommer från WearMyYoga. Jag köpte min på en Yogastudio i Kungsbacka (där jag bor) men de säljs även online och i grundarens studio på Johanneberg. Min yogamatta är Mandukas ekomatta i naturgummi också införskaffad där jag gått på klasser och bollarna av återvunnen kork köpte jag på Rusta i Kungsbacka våren 2019 så de borde fortfarande finnas i butik.


Fråga: Hur har du löst dräneringen i din odlinslåda/insynsskyddet på hjul? / Hur har du gjort på insidan för att träet inte ska ruttna?

Svar: Jag borrade lufthål i bottenplattan. Insidan av trälådan är klädd med en täckduk och innan jag hällde på jorden och planterade lade jag ett flera dm tjockt lager lecakulor i botten.


Fråga: Via Instagram stories såg jag att du bytt ut dina barpallar på Spinneriet. Varför har du inte kvar dem du bloggat om tidigare från Ellos? / Var kan man köpa dina barpallar med läderdyna som du har i din studio?

Svar: Den ena av de två barpallarna gick sönder under en studiouthyrning. När jag köpte en ny för att ersätta den trasiga hade Ellos ändrat färgbehandlingen lite – så de två såg inte likadana ut. Sålde dem därför på min bloppis och köpte en nättare modell för att få till tre sittplatser vid köksön. Både de nya pallarna + dynorna kommer från HansK. Obs! jag har köpt dem via mitt bolag helt på eget initiativ – alltså inget samarbete.

Kommentarer

  • Lovisa skriver:

    Så smart med upphängningen under hyllorna!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.