Annons

Tävling – Vinn en privat inredningskonsultation

Innehåller reklam för egen verksamhet + adlinks 

Har du köpt min Handbok i inredning? Vill du hjälpa mig genom att skriva en kort recension av boken så har du chans att vinna en privat inredningskonsultation med mig*. Tre vinster/konsultationer ligger i potten! Jag hjälper dig att analysera valfritt rum i ditt hem och tar fram ett inredningsförslag med moodboard/ åtgärds- och inköpslista. Jag gör det på distans via mail och telefon, så du kan bo varsomhelst för att delta.

 Gör såhär: För att delta i tävlingen kan du antingen betygssätta och recensera boken via Bokus recensionsfunktion. Eller fota en bild på din bok och skriva vad du tyckte om den via ditt instagramkonto eller insta stories, din Facebook-vägg eller din blogg. Tagga gärna @trendenser eller #handbokiinredningochstyling om du vill. Skicka sedan en skärmdump på din recension tillsammans med en kort motivering om varför just du vill ha hjälp hemma till: [email protected]  

Tävlingen pågår t o m 16 juni 2019 kl 24.00 därefter utser jag tre vinnare. Har du inte köpt boken än hinner du göra det och delta innan tävlingstidens slut. 

*Villkor: Vinsten avser distanskonsultation (ej hembesök), motsvarande max 3 timmars arbete totalt värde 1400 kr ink moms/vinst och kan inte lösas in mot pengar. Tre konsultationer ligger i potten. Tävlingsvinster är skattefria om de består av presentkort (som inte kan lösas in mot kontanter) som värderas till högst 1400 kronor. Läs mer om tävlingsvillkoren här. Vinnarna meddelas via mail. 

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.