Annons

Min vecka i tre bilder

Den här veckan har jag varvat administrativt skrivbordjobb och tidningsintervjuer med föreläsningar och idéskissande på… en mässmonter! Scrolla och kolla vad jag har haft för mig de senaste arbetsdagarna!

Under våren 2019 har Linda (som tidigare jobbade som marknadschef och satt i ledningsgruppen för ett internationellt bilbolag) hjälpt mig med ett projekt för Trendenser samtidigt som hon pluggade ”digital marketing” på Hyper Island. Jag har lärt mig så mycket nytt. I onsdags fotograferades vi till en artikel som publiceras inom kort.

En solig och dallrande varm försommarkväll spenderades på den här takterassen inne i centrala Göteborg efter att jag hade föreläst för 120 mäklare på Handelsbankens huvudkontor. Tack för trevligt mingel och ett välordnat arrangemang! Sist men icke minst. I veckan blev det bestämt. Jag kommer att göra en liten utställning på Formexmässan i höst. Men helt utan produkter, trender och nyheter! En sneak peek på idéarbetet nedan. Kom och kolla på slutresultatet i augusti!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.