Annons

Inredningsnyheter v 16/2019

Får man fresta med en liten paus i påskfirandet för att summera veckans inredningsnyheter? I efterdyningarna från Milanomässan har det dykt upp en och annan vårnyhet och pressrelease som kan vara kul att ha koll på.
Boråstapeter har släppt kollektionen Marstrand II – Coastal Living, inspirerad av kusten.
Klong har inlett samarbete med Norrgavel, där de fått färgsätta sin egen variant av deras populära kruka Trio. Den nya krukan kommer finnas till försäljning redan i vår.Norska Northern lanserar en färguppdatering på sin självbevattningskruka Oasis. 
Frederica Furniture har släppt en moderniserad modell av Borge Mogensens klassiska shakerbord. Läs mer här.  
Danska Eilersen har tagit fram en ny serie i trä, i samarbete med formgivaren Yuzuru Nishiyama. Kolla in soffbordet Kant och de andra nyheterna här
String har inte bara utkat med galvaniserade delar av sitt sortiment utan också med glashyllor till String pocket i en specialkollekton av Mats Theselius.

I veckan släppte IKEA fina pressbilder på sin vårkollektion.

Danska Vipp firar sitt 80-års jubileum med en limiterad utgåva av deras ikoniska pedalhink. 
 
Notiser
– Sova har försatts i konkurs
– Leif Pagrotsky har valts till ny ordförande för Beckmans designskola
– Second-hand handeln online växer snabbt
 
Arrhov Frick arkitektkontor, som blev utsedd till Årets Arkitekt av Residence, har ritat den här japansk-inspirerade villan i Norrtälje, till salu via Fastighetsbyrån. Men, med tanke på att det faktiskt inte är byggt ännu får veckans hem gå till den här lägenehten med extra allt, till salu via Bo-Laget i Malmö! Trevlig söndag och fortsatt glad påsk!
Foto: Boråstapeter, Klong/Norrgavel, Northern, Frederica furniture, Eilersen, String, IKEA, Vipp, Fastighetsbyrån, Bo-Laget

Kommentarer

  • Lovisa skriver:

    Så fin sammanfattning. Gillar Ikeas pressbilder. Glad Påsk!

  • Stringhyllan med glashyllor var fin. Vi köpte flera stringhyllor för några år sedan men har ännu inte kommit oss för att sätta upp dem. Vi måste ta tag i det nu.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.