Annons

Intervju med mig i Inredningspodden

Jag ber om ursäkt för att det varit glest med uppdateringar på bloggen den här veckan men ni som följer mig på instagram stories kanske har sett att det varit ett minutplanerat schema sista tiden, från arla morgon till sen kväll. Intervjuer, fotograferingar, radioinspelningar, signeringstillfällen, butiksevents och föreläsningar som avlöst varandra. Men jag klagar inte. Förlaget har fått beställa omtryck igen (!!) så jag kunde inte vara lyckligare. Helgens hygge får bli något så enkelt som att vila enligt devisen först ansträngning, sen avkoppling. Avslutar med att tipsa om Johanna Hulanders Inredningspodd – hennes intervju med mig släpptes nämligen häromdagen. Vi pratar inte bara jobb utan också om att ha respekt för hälsan och för livet. Det blev lite mer personligt än det var tänkt, men ja…  Så kan det gå. Vi hann både gråta och skåla i bubbel. 
 
Vill du lyssna hittar du intervjun här!
Foto: Frida Ramstedt,Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Erica skriver:

  Jag fick din bok i brevlådan idag och jag ser så mycket fram emot att läsa i helgen!! Det va en perfekt liten fredagspresent. Ha en trevlig och avslappnande helg!

 • Ninni skriver:

  Fin intervju, förståligt att känslorna var med…det har varit en hel del under bokens tid av skapande till tryck. Tack för det Du delade och gav ♥️??.
  Varm Ljus Kram från Ninni.

 • Emma Thun skriver:

  Oavsett vad som var tänkt är det en himla fin intervju. Allt känns så ärligt när känslor får komma fram.
  Precis som när du gör "lika som bär" och får originalprodukten att växa genom att ge den "backstory" så växer din bok med din historia.

 • Anonym skriver:

  Så fin intervju. Mysig lördagslyssning!❤️

 • Anna skriver:

  Vilket bra avsnitt! Bra frågor och bra svar.

 • Ellen skriver:

  Fint avsnitt! Finns det planer på att släppa boken i e-boksformat? 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.