Annons

Intervju i Aftonbladet Härligt hemma

Innehåller information/reklam om egen verksamhet

I helgen publicerades en intervju med mig i Aftonbladets inredningsmagasin Härligt hemma. Journalisten Katarina Forsberg har intervjuat mig om min inredningsbok (adlink) som släpptes i slutet av mars, som redan har sålt slut på fyra tryckomgångar. Jag berättar också om varför min lillasysters mans dödliga levercancer fick mig att börja se annorlunda – både på livet och på inredningen vi omger oss med. Härligt hemma ges ut veckovis så numret finns att köpa där dagstidningar säljs under ännu ett par dagar – om du vill läsa mer!

Foto/faksimil: Press Reader

Kategorier:

Kommentarer

 • Casandra skriver:

  Läste reportaget idag. Härligt! Försökte dock men kan ha missat (gravid sista dagarna så missar sjukt mycket info) om det fanns något namn på hyllbordet du fäst på hyllan? Jag vet att de var populära för ett par år sedan, typ sätta som du gjort eller mot ett vardagsrumsbord eller intill förnsterbräden. Men minns inte vad jag ska googla på. Blev lite små sugen. Kan du hjälpa mig? Det där runda lilla på en ”tving”.
  Hälsningar Casandra

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.