Annons

Intervju i Residence

Innehåller PR för egen verksamhet och reklamlänkar till återförsäljare
Inredningstidningen Residence har precis publicerat en intervju med mig som handlar om min syn på dagens inredningsideal och bästa botemedlet mot osköna hem. Du hittar hela artikeln digitalt om du klickar här. Min bok är slutsåld från förlaget men finns i lager hos de här återförsäljarna och kan beställas via Bokus och Adlibris för leverans i slutet på veckan. 
 

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Hej Frida,
  jag var en av vinnarna till din bok och tänkte höra när du kommer skicka boken? Jag är så sugen på att läsa den 🙂

 • Carolina skriver:

  Jag förhandsbeställde din bok och läste ut den på några dagar. Helt fantastisk!!!! Lättläst och så inspirerande! Bästa botemedlet mot min köpångest (klimatångest) och osäkerhet jag stött på med alla fantastiska råd så att jag kan undvika felköp nu när vi håller på att möblera upp vårt hus och skapa ett hem. Tänker på hela boken i stort, inte bara kapitlet med specifika råd. Stort TACK!

 • Lina skriver:

  Boken är bara SÅ bra. Pratade högt för mig själv flera gånger medan jag läste och utbrast i hejarop. Tack för ett gediget arbete! Kommer läsa den flera gånger och hoppas på fler uppföljare.

 • Sara skriver:

  Jag trodde med jag vann… Men om man inte fått mail så var det helt enkelt någon annan eller? Vill också läsa den <3

 • Frida skriver:

  Sara; jag dubbelkollar mailadressen ikväll. Vill du kika så att inte mitt mail hamnat i din skräppost.

 • Frida skriver:

  Tack för fin feedback och pepp på boken ❤️❤️

 • Sara skriver:

  Har verkligen haft koll på den senaste veckorna… Rätt mail är den jag kommenterar med här! 🙂

 • Petra skriver:

  Boken är helt suverän. Så generöst med alla dessa tips sida efter sida. Tack för att du skrivit en bok för sådana som mig som VILL men inte får TILL det❤️

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.