Annons

Get the look: Albertsforsvägen

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
Hur återskapar man stilen i köket och huset som är till salu på Albertsforsvägen? Jag har letat reda på några detaljer som ni frågat om från bilderna. Hoppas det kan vara till hjälp. Luckorna i mörkbetsad ek har utanpåliggande ramverk och en bänkskiva i ljus terazzo. Länk till inköpsställen (adlinks) hittar du nedan.
Vägglampa Nordiska galleriet / Skärbräda Jote / Terazzo Herrljunga / Taklampa Rum 21 / Japansk keramik Omakasa / Gryta Cervera / Ovalt matbord Ekeby möbler / Stolar Fritz Hansen /Matta Ellos / Svart fat på fot Jotex

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Skulle nog vilja uttrycka ”Lika som bär” feeling på Jotex skålen Du visar här nu Frida.
  Liknar Duck serien från 101 Copenhagen formgivare Nicolaj Friis Nöddesbo & Tommy Hyldahl, finns hos Rum 21.
  I och för sig den ena i metall och den andra i keramik…men feelingen består.
  Varm Kram från Ninni.

 • Petra skriver:

  Tack för info om lampan! ??

 • Nini skriver:

  Taklampan heter SEMI i original. Själv har jag Ikeas look-alike som ser precis likadan ut. På bild går de inte att skilja åt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.