Annons

Hemnetgodis: Rute Lergrav 333

Det här vilsamma huset på Gotland fångade mitt öga under en Hemnetrunda. Jag har en oförklarlig kärlek för svarta hus, drömmer om en egen bastu och närhet till havet. Jag vilar ögonen i det enkla och oförställda som avslutning på en intensiv jobbvecka. Sommarhus på Gotland någon? Rute Lergrav 33 hittar du till salu här

Kommentarer

  • Anna-Maria skriver:

    Ser fantastiskt ut! Jag är en periodare på att hemnetknarka och fastnar alltid för 60-talshus, raka och platta med lite nivåskillnad ?Trots att jag inte ska flytta….Grattis förresten till bokrelease med succé!?

  • Kristin skriver:

    Så lustigt! Såg detta inlägg igår och nu satt jag och bläddrade i en gammal Elle decoration (nr 5/2017) och då var huset med där i ett reportage. Verkligen fint läge och håller med, så snyggt med matt svart så. Bastun sparas till inspo för ombyggnad av vårt gamla gästhus, snyggt! Hoppas du hittar din och familjens oas snart. Kram

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *