Annons

Hemnetgodis: Rute Lergrav 333

Det här vilsamma huset på Gotland fångade mitt öga under en Hemnetrunda. Jag har en oförklarlig kärlek för svarta hus, drömmer om en egen bastu och närhet till havet. Jag vilar ögonen i det enkla och oförställda som avslutning på en intensiv jobbvecka. Sommarhus på Gotland någon? Rute Lergrav 33 hittar du till salu här

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Ser fantastiskt ut! Jag är en periodare på att hemnetknarka och fastnar alltid för 60-talshus, raka och platta med lite nivåskillnad ?Trots att jag inte ska flytta….Grattis förresten till bokrelease med succé!?

 • Kristin skriver:

  Så lustigt! Såg detta inlägg igår och nu satt jag och bläddrade i en gammal Elle decoration (nr 5/2017) och då var huset med där i ett reportage. Verkligen fint läge och håller med, så snyggt med matt svart så. Bastun sparas till inspo för ombyggnad av vårt gamla gästhus, snyggt! Hoppas du hittar din och familjens oas snart. Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.