Annons

Jobbplaner och drömmar 2019

Foto: Jonas Häll
 

PLANER Härtid

Lämna mitt bokmanus till tryck (18 februari). Anställa en ny assistent. Bygga upp Trendensers team igen efter föräldraledigheten. Fylla 40 år (den 23 mars). Arrangera ett bjussigt boklanseringskalas för er läsare. Mobilanpassa bloggen (hurra!) och sjösätta några nya funktioner. Åka på föreläsningsturné. Tydliggöra mitt nya fokusområde.
 
MÅLSÄTTNINGAR Närtid
Att fortsätta jobba deltid. Att respektera mig själv. Prioritera sådant som jag tycker är viktigt, på riktigt. Och att inte låta andras stress bli till min (others lack of planning does not constitute my emergency). 
 
DRÖMMAR Därtid
Unna mig 4 veckors industrisemester – helt offline. Mental morot; Att köpa ett sommarställe.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Låter som bra plan! Det där citatet var klockrent, det ska jag bära mer mig men det är svårt när kunden vill ha ngt klart ”igår” ….Spännande med sommarhusköpet, det börjar väl komma ut lite hus snart på marknaden!

 • Malin k skriver:

  Heja dig! Låter hälsosamt

 • Estela skriver:

  Vilken fin plan, hoppas hoppas att du hittar ditt drömmars sommarställe.
  Kram ❤️

 • Anonym skriver:

  Så trött på späckade veckor, maxade scheman, intensiva dagar och den hysteriska livsföring som annars verkar vara best practise hos influencers….

 • Katarina skriver:

  Fin plan med stor självkärlek, "pinnar" citatet för egen del.
  Tack för så många fina tankar Frida!

 • Lina Åberg skriver:

  Men så fint! Så klokt med denna självkärlek.
  Jag var tvungen att lära mig lyssna den hårda vägen genom utmattning

 • Hannah skriver:

  Det citatet träffade i magen. Jag blir så sur på mediabranschen där allt är så jäkla hetsigt och bråttom hela tiden. Alla är stressade och ingen är någonsin i fas….

 • Anna skriver:

  Blir inspirerad av att läsa om dina drömmar och planer, får mig att bli sugen på att tänka igenom mina egna 🙂 En grej, som kanske platsar i kategorin "hygge" är att jag och maken en kväll i veckan ska ta oss tid att sitta framför brasan och prata efter att barnen somnat.
  Ett önskeinlägg: kan du inte göra en reflektion över inredningsfilosofier och dylikt som trendar just nu? Konmarie, feng shui (som iofs funnits länge men växer i pooularitet), städhysteri (tänk t ex Fanny Ambjörnsen som skrivit en bok om detta), mm…

 • Li skriver:

  Vilken bra lista!

 • Helena skriver:

  Wow vilket citat! Det tar jag med mig som mitt nya jobbmantra 🙂

 • Nathalie skriver:

  Hej Frida
  Vilken fin plan!
  Åh vilken fin kofta var kommer den ifrån?

 • Ingela skriver:

  Inspirerande lista med härtid – närtid – därtid! Blir copy paste på upplägget och in med mina egna tankar då allt snurrar på för fullt i huvudet utan att landa just nu. Dags för lite egentid för att bena ut allt!

 • Åsa Aabakken skriver:

  En sådan lista vore något för mig. Jag lever bara i nuet och planerar ej min framtid överhuvudtaget ?. Hälsningar Åsa

 • Linnea skriver:

  Fantastiskt! Du är SÅ inspirerande Frida! Förebild på många plan!
  Vet du om det finns andra träsoffor förutom Norrgavels Träsoffa och Träsoffa Rak?

 • Vilka fina planer och drömmar, Frida! De känns sunda och rätt i tiden ❤

 • Josefin skriver:

  Vilken himla fin tröja! Vart kommer den ifrån?
  Trevlig helg!

 • Anonym skriver:

  Vilken fin och inspirerande lista! Känns som fokus på rätt saker.

 • Jasmine skriver:

  Kloka planer, mål och drömmar nu liksom framöver. Ta vara på dig!
  Kram

 • Anonym skriver:

  Vad spännande det låter!
  Lycka till med allt!

 • Anonym skriver:

  Ja, själv väcks passionen för konsten hos mig. Lycka till med allt, men jag bor i Frankrike.

 • Trendenser skriver:

  Tack snälla! Det är en gammal favorit. Ingen man kan köpa längre.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.